Over Defenture

Defenture BV is een dynamisch bedrijf met een rijke automotive engineering kennis, opgebouwd in de automotive industrie en diverse motorsport disciplines. Wij zijn gespecialiseerd in het naar klantwens ontwikkelen en produceren van lichte tactische defensie voertuigen en blinken uit in het interactief oplossen van vraagstukken van de klant.

Klantvraag staat centraal

Defenture BV heeft een systematische en projectmatige aanpak voor het oplossen van knelpunten in de ontwikkeling van voertuigen. De klantvraag staat centraal en wordt samen met de klant uitgewerkt in een optimaal inzetbare oplossing.

"Out of the Box" denken, een ambitieuze visie, "proven constructions" en eenvoud zijn de pijlers waar de ontwikkelingsfilosofie van Defenture op gebaseerd zijn.

Korte "time-to-market"

Om alle voertuig specifieke disciplines te kunnen vervullen hebben we een zeer ervaren R&D afdeling en werken we samen met diverse specialisten, waardoor wij in staat zijn het ontwikkelingsproces goed te managen en de "time-to-market" relatief kort te houden. Een eigen test terrein ondersteunt ons bij het realiseren van de korte doorlooptijd.

ATTV voor Korps Commandotroepen

In juli 2013 heeft het Ministerie van Defensie ons de opdracht gegeven voor het leveren van de nieuwe ATTV voor het “Korps Commandotroepen”.

Contactpersonen

Henk van der Scheer
CEO
h.vanderscheer@defenture.com

Rob Verbruggen
Lead engineer vehicle development
r.verbruggen@defenture.com

Sander Röling
Supply chain manager
s.roling@defenture.com

Defenture BV is een 100% Nederlands bedrijf en alle hieronder genoemde partijen participeren met trots in deze Nederlandse onderneming.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Partners

VDL Group

vdl

Ten Cate

tencate

Schott

schott

Capable

capable

Wilvo

wilvo

Eurol

eurol